081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Nordics eko zobna ščetka iz bambusa - modra
Certifikat veganske skupnosti
Bambusova eko zobna ščetka - modra
Eko zobna ščetka iz bambusa-modra

Nordics eko zobna ščetka iz bambusa - modra

Eko zobna ščetka z mehkimi ščetinami za optimalno nego ustne votline. Iz 100% MOSO bambusa
Šifra:
70004
Cena z DDV:
4,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Z mehkimi ščetinami za občutljive dlesni

 

Bambusova ekološka zobna ščetka zanj.

 

Ekološka zobna ščetka za zobe iz bambusa je izdelana z izjemno natančnostjo. Bambus je obdelan termalno in s postopkom karbonizacije z namenom ohranjanja izdelka nepremočljivega, kar ga ob vsakodnevni uporabi ščiti pred bakterijami in plesnijo. Vse ščetine so 100% brez BPA in bio-razgradljive.

Eko zobna ščetka Nordics ima Certifikat Vegan Society in nibtestirana na živalih.

100% MOSO bambus, ščetine 100% brez BPA.

Ščetine so mehke do srednje mehke, koničaste oblike za optimalen doseg tudi težko dostopnih predelov pod dlesnimi in zob v zadnjem delu ustne votline, kjer hrana najpogosteje zaostaja. S svojo obliko prav tako odlično čistijo tudi prostore med zobmi, hkrati pa ščetka s svojo optimalno razporejenostjo ščetin po površini preprečuje, da bi delčki hrane zaostajali ujeti med pretesnimi ščetinami, temveč se ob splakovanju sproti spirajo. Ni testirano na živalih. Veganski izdelek.

 

UPORABA:

Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Ne pritiskajte preveč ob površino zob in dlesni. uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih.

 

NASVET:

Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, samo ščetkanje z Nordics bambusovimi ščetkami ne more v celoti nadomestiti nitkanja pri zelo na tesno izraščenih zobeh.

Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v službo, šolo, na izlet ali potovanje.

 

Povezane novice

Zobna ščetka in naravna kozmetika na Dan Zemlje

Svet se duši pod bremenom plastike.

Ekološka kozmetika Flow kosmetiikka in Nordics ekološka bambusova zobna ščetka

Ekološka kozmetika zajema termina »naravna kozmetika« in »organska kozmetika«.

Količina
1 zobna ščetka