081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Ekološka zobna ššetka rožnata za odrasle Nordics
Certifikat Vegan Society
Ekološke zobne ščetke Nordics

Nordics eko zobna ščetka iz bambusa - rožnata

Ekološka zobna ščetka z mehkimi ščetinami rožnate barve za občutljive dlesni.
Šifra:
70010
OEM:
324357
Cena z DDV:
4,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Eko bambusova zobna ščetka z mehkimi ščetinami

 

Izdelana iz 100% MOSO bambusa

 

Za optimalno nego ustne higiene. Vse ščetine so 100% brez BPA in bio-razgradljive. Ščetine so mehke do srednje mehke, koničaste oblike za optimalen doseg tudi težko dostopnih predelov pod dlesnimi in zob v zadnjem delu ustne votline, kjer hrana najpogosteje zaostaja. S svojo obliko prav tako odlično čistijo prostor med zobmi, hkrati ščetine s svojo optimalno razporejenostjo po površini preprečujejo, da bi delčki hrane, ki so jih odstranile iz ustne votline in zobnih oblog, zaostajali ujeti med pretesnimi ščetinami. Tako se ob splakovanju odlično sproti spirajo. Moso bambus je termalno obdelan in s postopkom karbonizacije za ohranjanje izdelka nepremočljivega, kar ga ob vsakodnevni uporabi ščiti pred bakterijami in plesnijo. Certifikat Vegan Society. Ni testirano na živalih.
Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Ne pritiskajte preveč ob površino zob in dlesni. uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev.

100% MOSO bambus, ščetine 100% brez BPA.

Veganski izdelek.

Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih. Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, samo ščetkanje z Nordics bambusovimi ščetkami ne more v celoti nadomestiti nitkanja pri zelo na tesno izraščenih zobeh.
Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v službo, šolo, na izlet ali potovanje.

Količina
1 zobna ščetka