081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Nordics eko zobna ščetka iz bambusa z aktivnim ogljem
Certifikat veganske skupnosti

Nordics eko zobna ščetka iz bambusa z aktivnim ogljem

Želite najboljšo ustno higieno in obenem naravni belilni učinek na vaših zobeh, brez agresivnih sredstev? Potem je bambusova zobna ščetka z aktivnim ogljem prava za vas.
Šifra:
70001
Cena z DDV:
5,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Zobna ščetka z belilnim učinkom

 

Naravna higiena brez kemikalij

 

Ekološka zobna ščetka z mehkimi in koničasto oblikovanimi ščetinami za nežno čiščenje tudi težko dostopnih mest in prostora med zobmi, brez poškodovanja sklenine. Črne ščetine so obdelane z Binchotan aktivnim ogljem, ki pomaga pri beljenju zob, na povsem naraven način v primerjavi z agresivnim hidrogen peroksidom.

 Nordics ekološka zobna ščetka ima Certifikat Vegan Society in ni testirana na živalih.

100% MOSO bambus, ščetine 100% brez BPA, Binchotan charcoal.

Aktivno Binchotan oglje deluje tako, da absorbira ostanke, obloge in toksine na površju zob in nevtralizira do te mere, da prepreči njihovo akumulacijo v zobni kamen in obarvanost. Binchotan oglje je povsem naravno in neškodljivo. Uporabljali so ga že pred stoletji v Aziji za prečiščevanje pitne vode in prav tako beljenje zob.

UPORABA:

Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Ščetine so mehke do srednje mehke, ne pritiskajte preveč ob površino zob in dlesni, uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih.

 

NASVET:

Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, samo ščetkanje z Nordics bambusovimi ščetkami ne more v celoti nadomestiti nitkanja pri zelo na tesno izraščenih zobeh.

Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v službo, šolo, na izlet ali potovanje.

 

Povezane novice

Ekološka kozmetika Flow kosmetiikka in Nordics ekološka bambusova zobna ščetka

Ekološka kozmetika zajema termina »naravna kozmetika« in »organska kozmetika«.

Zobna ščetka in naravna kozmetika na Dan Zemlje

Svet se duši pod bremenom plastike.

Količina
1 zobna ščetka