081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Nordics eko zobna ščetka iz bambusa za otroke - modra
Certifikat veganske skupnosti
zobna ščetka iz bambusa za otroke-modra
Eko otroška zobna ščetka iz bambusa-modra

Nordics eko zobna ščetka iz bambusa za otroke - modra

Želite tudi za svoje otroke enako kvalitetno ustno higieno kot jo zase? Otroška bambusova ščetka za otroke je najbolj zdrava, brez plastičnih elementov in 100% brez BPA.
Šifra:
70003
Cena z DDV:
3,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

100% bio-razgradljiva, ekološka zobna ščetka.

 

Z modrimi mehkimi ščetinami.

 

Biorazgradljiva ekološka zobna ščetka je primerna za dečka oziroma prikladna za razločevanje med mlajšimi družinskimi člani po barvah ščetin. Odlično čisti tudi med zobmi in lažje očistimo težko dostopna mesta v zadnjem predelu ust. Ekološka bambusova ščetka ni testirana na živalih in je veganski izdelek. Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni.

Eko zobna ščetka za otroke ima Certifikat Vegan Society in ni testirana na živalih.

100% MOSO bambus, ščetine 100% brez BPA.

Izdelana z izjemno natančnostjo. Bambus je obdelan termalno in s postopkom karbonizacije z namenom ohranjanja izdelka nepremočljivega, kar ga ob vsakodnevni uporabi ščiti pred bakterijami in plesnijo. Ščetine variirajo od mehkih do srednje mehkih.

UPORABA:

Mlajšim otrokom praviloma starši ščetkajo zobe in s tem poskrbijo za temeljito ustno higieno, ki jo najmlajši še niso sposobni izvajati sami. Šolski otroci se že lahko počasi privajajo na samostojnost pri skrbi za ustno higieno, saj že lažje poskrbijo za pravilno umivanje zob. Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Z zobno ščetko ne pritiskajte ob površino zob ali dlesni, uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih. Še posebej poskrbite, da se spodnja ploskev zobovja temeljito sčisti, saj se tam najpogosteje pojavljajo prvi začetki zobne gnilobe.

 

NASVET:

Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, pri tesno razraščenih zobeh sama ščetka ne more v celoti nadomestiti nitkanja.

Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v šolo, na izlet ali potovanje.

Povezane novice

Ekološka kozmetika Flow kosmetiikka in Nordics ekološka bambusova zobna ščetka

Ekološka kozmetika zajema termina »naravna kozmetika« in »organska kozmetika«.

Zobna ščetka in naravna kozmetika na Dan Zemlje

Svet se duši pod bremenom plastike.

Količina
1 zobna ščetka