081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Certifikat Vegan Society
Nega zob in ustne votline z Nordics
Nordics bambusove ekološke zobne ščetke

Nordics eko zobna ščetka iz bambusa za otroke - rumena

Za otroke je samo najboljše dovolj dobro. Zato je tu ekološka zobna ščetka iz bambusa, brez plastičnih elementov in BPA-free ščetinami za zdravo ustno higieno najmlajših.
Šifra:
70011
Cena z DDV:
3,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Ekološka zobna ščetka za otroke z rumenimi ščetinami.

 

Zdrava eko zobna ščetka za deklico ali dečka.

 

Ekološka zobna ščetka z rumenimi ščetinami je poleg otroške eko zobne ščetke z modrimi in rožnatimi ščetinami idealna za dodatno razločevanje medsebojnih ščetk naših najmlajših družinskih članov. Ščetine s svojo konsistentnostjo a hkrati upogljivostjo, fleksibilnostjo in mehkobo ščetin z lahkoto očistimo težko dostopna mesta v ustni votlini ter med zobmi. Eko zobna ščetka ni testirana na živalih in je veganska, certificirana Vegan Society. Ekološka zobna ščetka je izdelana z izjemno natančnostjo, bambus je s postopkom karbonizacije termalno obdelan, kar ohranja zobno ščetko nepremočljivo in ob vsakodnevni uporabi varuje pred bakterijami in plesnijo.
Mlajšim otrokom praviloma starši ščetkajo zobe in s tem poskrbijo za temeljito ustno higieno, ki jo najmlajši še niso sposobni izvajati sami. Šolski otroci se že lahko počasi privajajo na samostojnost pri skrbi za ustno higieno, hkrati pa lažje poskrbijo za pravilno umivanje zob.

MOSO bambus, BPA-free biorazgradljive ščetine.

Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Eko zobna ščetka z rumenimi ščetinami je primerna tako za dečka ali deklico. Lahko je kombinirate z modro zobno ščetko za dva dečka ali ob uporabi rožnate otroške eko zobne ščetke za dve deklici. Seveda je zelo prikladna za lažje razločevanje zobnih ščetk treh mlajših otrok, saj bo tako vsak izmed njih imel svojo barvo ščetin.

Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Ne pritiskajte preveč ob površino zob in dlesni, uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih. Še posebej poskrbite, da se spodnja ploskev zobovja temeljito sčisti, saj se tam najpogosteje pojavljajo prvi začetki zobne gnilobe. Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, samo ščetkanje z Nordics bambusovimi ščetkami ne more v celoti nadomestiti nitkanja pri zelo na tesno izraščenih zobeh.
Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v šolo, na izlet ali potovanje.