081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Certifikat Vegan Society
Eko zobne ščetke bambusove družinski pakiranje
Zobna ščetka iz bambusa-družinsko pakiranje

Nordics eko zobne ščetke iz bambusa - družinsko pakiranje

Bambusove zobne ščetke tudi v družinskem paketu. Paket vsebuje dve odrasli in dve otroški zobni ščetki različnih barv ščetin za lažje razločevanje
Šifra:
70007
Cena z DDV:
16,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Zobne ščetke za vso družino

 

Družinski paket zobnih ščetk je tudi prikladen za darilo.

 

Bambusove zobne ščetke iz 100% MOSO bambusa, ščetine so mehke do srednje mehke, 100% brez BPA in primerne za občutljive dlesni. Ročaj je termalno obdelan in tudi s postopkom karbonizacije, zaradi česar les ni premočljiv, kar ga ščiti pred razrastjo bakterij in plesni on redni vsakodnevni uporabi.

Preberite si vtise ob uporabi Nordics zobnih ščetk v družinskem pakiranju, ki jih je zapisal blog Mamin Twist tukaj.

Ekološke zobne ščetke Nordics imajo Certifikat Vegan Society in niso testirane na živalih.

100% MOSO bambus, ščetine 100% brez BPA

Družinski paket 100% bio-razgradljivih bambusovih zobnih ščetk vsebuje dve odrasli ščetki z modrimi in rumenimi ščetinami ter dve manjši otroški ščetki različnih barv. Ščetine s svojo obliko odlično čistijo prostor med zobmi in odlično dosegajo težko dostopna mesta v zadnjem delu ustne votline. Privoščite sebi in svojim otrokom najboljše nego zob in obenem poskrbite za zmanjševanje plastičnih odpadkov, ki se kopičijo v okolju.

UPORABA:

Mlajšim otrokom praviloma starši ščetkajo zobe in s tem poskrbijo za temeljito ustno higieno, ki jo najmlajši še niso sposobni izvajati sami. Šolski otroci se že lahko počasi privajajo na samostojnost pri skrbi za ustno higieno, hkrati pa lažje poskrbijo za pravilno umivanje zob. Ščetkajte zobe zjutraj in zvečer ali še bolje po vsakem obroku. Z zobno ščetko ne pritiskajte ob površino zob ali dlesni, uporabljajte nežne gibe, izvajajte jih od zgoraj navzdol na zgornji čeljusti in od spodaj navzgor na spodnji čeljusti. Na vsakem mestu izvedite najmanj 15 ponovitev. Ne pozabite ščetkati vseh treh ploskev zobovja (sprednja, zadnja in spodnja), na obeh čeljustih. 

 

NASVET:

Zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na vsake dva meseca in po vsaki bolezni. Kljub odličnemu dosegu ščetin med zobmi, samo ščetkanje z Nordics bambusovimi ščetkami ne more v celoti nadomestiti nitkanja pri zelo na tesno izraščenih zobeh.

Nasvet: bambusova ekološka zobna ščetka bo najvarneje spravljena v bambusovem ekološkem etuiju. Tako jo boste čisto in varno prenašali kamor koli boste odšli - v službo, šolo, na izlet ali potovanje.

 

Povezane novice

Ekološka kozmetika Flow kosmetiikka in Nordics ekološka bambusova zobna ščetka

Ekološka kozmetika zajema termina »naravna kozmetika« in »organska kozmetika«.

Zobna ščetka in naravna kozmetika na Dan Zemlje

Svet se duši pod bremenom plastike.

Količina
4 ščetke v kompletu