081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Čopič Za Nanašanje Podlage Boho Green Make-Up
Čopič za nanašanje podlage Boho Green Make-up zoom

Čopič Za Nanašanje Podlage Boho Green Make-Up

Čopič za nanašanje podlage je zaokrožene oblike in tako omogoča nanašanje različnih podlag za ličila.
Šifra:
8087
Cena z DDV:
12,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Čopič za podlago

 

Čopič za tekočo podlago ali tekoči puder

 

Odličen za zakrivanje nepravilnosti na koži, saj je lahko čopič za nanašanje podlage primeren za tekoči puder, kompaktno podlago in korektor. Prav tako je odličen za nanašanje maske za obraz.

Boho green čopič za nanašanje podlage je izdelan iz bakreno obarvanih alumijevih kapic, navdahnjenih iz lepote in unikatnosti rožnatega zlata. Združenje rožnato obarvanega aluminija in lesa predstavlja estetski prestiž.

Ščetine so mehke in sintetične za natančen in usklajen rezultat ličenja. Tehnični strokovnjaki Boho Green ličil so se posebej potrudili zagotoviti svilnato mehkobo čopičev za ličenje. Boho green čopič za nanašanje podlage je 100% veganski.

Ročaj čopiča za nanašanje podlage je izdelan iz brezovega lesa, s certifikatom FSC (certifikat mednarodne organizacije za trajno gospodarjenje z gozdom).

Nasvet/uporaba: pomembno je redno čiščenje čopiča za nanoašanje podlage z namenom zagotavljanja higienskih ukrepov preprečevanja razrasti bakterij in tudi zdrave nege kože.

 

- 100% sintetične ščetine

- brezov les s FSC certifikatom o trajnostnem razvoju in obnovljivih virih

- alumijaste kapice

Boho green ličila priporoča zbirko 6 čopičev / ščetk za nanašanje Boho green ličil, navdahnjenih v jeklu rožnatega zlata, z izjemno natančnostjo ter garancijo o okoljevarstvu in varstvu živali.

Čopič za nanašanje podlage Boho Green make-up je:

- Iz 100% sintetičnih ščetin

- Ročaji iz FSC certificirtanega brezovega lesa

- Z argonomskim držalom

- Udoben za nanšanje

- Veganski

Vzdrževanje: uporabite nežno in naravno milo, čopič za nanašanje podlage namilite neposredno ali ga namočite za nekaj časa v vodo, v katero ste prej kanili nekaj naravnega tekočega mila. Zatem sperite in pustite, da se čopič za nanašanje podlage posuši na čisti in suhi brisači.