081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Čopič za puder Boho Green Make-up- zoom

Čopič Za Puder Boho Green Make-Up

Čopič za nanašanje pudra lahko uporabite za kompaktni puder in za mineralni puder v prahu.
Šifra:
8088
Cena z DDV:
24,95 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Čopič za puder

 

Primeren za vegane

 

Čopič za nanašanje pudra ob nanašanju kompaktnega pudra omogoča enakomeren nanos in prekrivnost, nanašajte ga od sredine obraza navzven in ne pozabite nanesti na vrat. Ob nanašanju mineralnega pudra v prahu naberite prah pudra na čopiču z, presežek pudra otresite nazaj v embalažo in nanašajte mineralni puder v prahu s krožnimi gibi za zagotovitev optimalno in enotno prekrivanje.

Boho green ličila priporoča zbirko 6 čopičev / ščetk za nanašanje Boho green ličil, navdahnjenih v jeklu rožnatega zlata, z izjemno natančnostjo ter garancijo o okoljevarstvu in varstvu živali.

Ščetine so mehke in sintetične za natančen in usklajen rezultat ličenja. Tehnični strokovnjaki Boho Green ličil so se posebej potrudili zagotoviti svilnato mehkobo čopičev za ličenje. Boho green čopič za puder je100% veganski.

Ročaj čopiča za nano pudra je izdelan iz brezovega lesa, s certifikatom FSC (certifikat mednarodne organizacije za trajno gospodarjenje z gozdom).

Nasvet/uporaba: pomembno je redno čiščenje čopiča za nanos pudra z namenom zagotavljanja higienskih ukrepov preprečevanja razrasti bakterij in tudi zdrave nege kože.

- 100% sintetične ščetine

- brezov les s FSC certifikatom o trajnostnem razvoju in obnovljivih virih

- alumijaste kapice

Boho green čopič za puder je izdelan iz bakreno obarvanih alumijevih kapic, navdahnjenih iz lepote in unikatnosti rožnatega zlata. Združenje rožnato obarvanega aluminija in lesa predstavlja estetski prestiž.

 

Čopič za nanašanje pudra Boho Green make-up je:

- Iz 100% sintetičnih ščetin

- Ročaji iz FSC certificirtanega brezovega lesa

- Z argonomskim držalom

- Udoben za nanšanje

- Veganski

Vzdrževanje: uporabite nežno in naravno milo, čopič za nanos pudra namilite neposredno ali ga namočite za nekaj časa v vodo, v katero ste prej kanili nekaj naravnega tekočega mila. Zatem sperite in pustite, da se čopiči za puder posuši na čisti in suhi brisači.