081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Čopič Za Rdečilo Boho Green Make-up
Čopič za rdečilo Boho Green Make-up zoom

Čopič Za Rdečilo Boho Green Make-up

Čopič za nanos redčila ima kotno pristriženo obliko z namenom lažjega upogibanja obliki in krivuljam ličnic, na katere rdečilo nanašamo.
Šifra:
8089
Cena z DDV:
19,95 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Čopič za nanašanje rdečila

 

Mehke ščetine za popoln nanos rdečila

 

Ščetine so mehke in sintetične za natančen in usklajen rezultat ličenja. Tehnični strokovnjaki Boho Green ličil so se posebej potrudili zagotoviti svilnato mehkobo čopičev za ličenje. Boho green čopič za rdečilo je100% vegansko.

Boho green čopič za rdečilo je izdelan iz bakreno obarvanih alumijevih kapic, navdahnjenih iz lepote in unikatnosti rožnatega zlata. Združenje rožnato obarvanega aluminija in lesa predstavlja estetski prestiž.

Ročaj čopiča za rdečilo je izdelan iz brezovega lesa, s certifikatom FSC (certifikat mednarodne organizacijw za trajno gospodarjenje z gozdom).

Nasvet/uporaba: pomembno je redno čiščenje čopiča za nanos rdečila z namenom zagotavljanja higienskih ukrepov preprečevanja razrasti bakterij in tudi zdrave nege kože.

 

- 100% sintetične ščetine

- brezov les s FSC certifikatom o trajnostnem razvoju in obnovljivih virih

- alumijaste kapice

Boho green ličila priporoča zbirko 6 čopičev / ščetk za nanašanje Boho green ličil, navdahnjenih v jeklu rožnatega zlata, z izjemno natančnostjo ter garancijo o okoljevarstvu in varstvu živali.

 

Čopič za rdečilo Boho Green make-up je:

- Iz 100% sintetičnih ščetin

- Ročaji iz FSC certificirtanega brezovega lesa

- Z argonomskim držalom

- Udoben za nanšanje

- Veganski

Vzdrževanje: uporabite nežno in naravno milo, čopič za rdečilo namilite neposredno ali ga namočite za nekaj časa v vodo, v katero ste prej kanili nekaj naravnega tekočega mila. Zatem sperite in pustite, da se čopič za rdečilo posuši na čisti in suhi brisači.