081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Čopič Za Senčenje In Blendiranje Boho Green Make-Up
Čopič za senčenje in blendiranje Boho Green make-up zoom

Čopič Za Senčenje In Blendiranje Boho Green Make-Up

Čopič za blendiranje ima stožčasto obliko in je odličen za nevtraliziranje ostrih barvnih linij senčil med seboj ter robov senčil.
Šifra:
8086
Cena z DDV:
8,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Čopič za nanašanje senčil

 

Za senčenje in blendiranje barvnih prehodov senčil

 

Lepo razmaže, zabriše jasne barvne kontraste in ostre barvne obove . Čopič za senčenje in blendiranje je idealen za ustvarjanja učinka »smokey eyes« ali učinka "zasenčenih oči."

.Boho green čopič za senčenje in blendiranje je izdelan iz bakreno obarvanih alumijevih kapic, navdahnjenih iz lepote in unikatnosti rožnatega zlata. Združenje rožnato obarvanega aluminija in lesa predstavlja estetski prestiž.

Ščetine so mehke in sintetične za natančen in usklajen rezultat ličenja. Tehnični strokovnjaki Boho Green ličil so se posebej potrudili zagotoviti svilnato mehkobo čopičev za ličenje. Boho green čopič za senčenje in blendiranje je 100% veganski.

Ročaj čopiča za senčenje in blendiranje je izdelan iz brezovega lesa, s certifikatom FSC (certifikat mednarodne organizacije za trajno gospodarjenje z gozdom).

Nasvet/uporaba: pomembno je redno čiščenje čopiča za senčenj in blendiranje z namenom zagotavljanja higienskih ukrepov preprečevanja razrasti bakterij in tudi zdrave nege kože. 

- 100% sintetične ščetine

- brezov les s FSC certifikatom o trajnostnem razvoju in obnovljivih virih

- alumijaste kapice

Boho green ličila priporoča zbirko 6 čopičev / ščetk za nanašanje Boho green ličil, navdahnjenih v jeklu rožnatega zlata, z izjemno natančnostjo ter garancijo o okoljevarstvu in varstvu živali.

 

Čopič za senčenje in blendiranje Boho Green make-up je:

- Iz 100% sintetičnih ščetin

- Ročaji iz FSC certificirtanega brezovega lesa

- Z argonomskim držalom

- Udoben za nanšanje

- Veganski

Vzdrževanje: uporabite nežno in naravno milo, čopič za senčenje in blendiranje namilite neposredno ali ga namočite za nekaj časa v vodo, v katero ste prej kanili nekaj naravnega tekočega mila. Zatem sperite in pustite, da se čopič za senčenje in blendiranje posuši na čisti in suhi brisači.