081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 

Eyeliner Črtalo Za Oči Črno Boho Green Make-Up Noir 01

Najboljši izdelek za ličenje v 60.letih dvajsetega stoletja ostaja nepozaben in v trendu. Prefinjena konica Boho green eyeleiner omogoča preprosto in natančno nanašanje.
Šifra:
8090
Cena z DDV:
11,45 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Ekološko črtalo za oči je zasnovano na vodni formuli in je brez topila, zato predstavlja pravo in izjemno nego vaših oči.

Ekološki eyeliner za oči je izdelan iz 99% naravnih sestavin, od tega je kar 30% certificirane organske sestavine/certificirane sestavine iz ekološke pridelave.

 

Certifikat COSMEBIO ekološka kozmetika

Brez glutena

1% for the planet

 

 

Sestavine: AQUA (WATER), SALVIA SCLAREA (CLARY) FLOWER/LEAF/STEM WATER*,

GLYCERIN*, ACACIA SENEGAL GUM, SUCROSE PALMITATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, SILICIA, DEHYDROACETIC ACID, CELLULOSE.

MAY CONTAIN +/- : CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES).

*Certificirane organske sestavine/Certificirane sestavine iz ekološke pridelave

Certifikat COSMEBIO ekološka kozmetika

Aktivne sestavine:

- Muškatnica/muškatna kadulja

- Senegalska akcija, gumi

 

Nasvet: Za začetnike svetujemo, da komolec prislonijo na mizo in s tem preprečijo tresenje rok pri nanašanju eyeliner, kar bi povzročilo nenatančno začrtano eyeliner črto.

Nasvet za uporabo eyeliner za bambi oči/bambi izgled oči:

1. Korak: s črtalom za oči narišite prvo črto od zunanjega kotička oči proti zaključku vaših obrvi.

2. Korak: Začnite vleči črto, kjer ste prej prenehali in jo povlecite proti očesu, na zgornjoi veko, kjer se spustite proti trepalnicam – črta se zaključi ob trepalnicah, nekje na polovici veke.

3. Korak: nadaljujte, kjer ste zaključili z 2. korakom, in sicer tako, da se s črto nekoliko povzdignete od zaključka prejšnje poteze, da lahko povlečete ravno črto, nekoliko nad trepalnicami, do notranjega kotička oči

4. Korak: s črtalom zapolnite vse prazne prostore, ki so nastali pri vlečenju vseh potez in bambi izgled/bambi oči so tu.

Neto količina
3 ml