081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Kotni Čopič Za Senčilo Za Oči Boho Green Make-Up
Kotni čopič za senčilo za oči Boho green Make-up zoom

Kotni Čopič Za Senčilo Za Oči Boho Green Make-Up

Kotni čopič za oči s svojo natančnostjo pripomore k intenzivnosti izgleda, saj je namenjen nanašanju natančnih črt pod spodnjimi in nad zgornjimi trepalnicami.
Šifra:
8085
Cena z DDV:
8,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Kotni čopič

 

Za nanašanje senčila za oči

 

Kotni čopič za oči omogoči poudarek pigmenta in sijaja izbranega senčila za oči. Prav tako kotni čopič za oči poveže/okrepi barvo svinčnika za obrvi s senčilom za oči.

Boho green kotni čopič za senčilo je izdelan iz bakreno obarvanih alumijevih kapic, navdahnjenih iz lepote in unikatnosti rožnatega zlata. Združenje rožnato obarvanega aluminija in lesa predstavlja estetski prestiž.

Ščetine so mehke in sintetične za natančen in usklajen rezultat ličenja. Tehnični strokovnjaki Boho Green ličil so se posebej potrudili zagotoviti svilnato mehkobo čopičev za ličenje. Boho green kotni čopič za nanos ličil 100% je veganski.

Ročaj kotnega čopiča za senčilo je izdelan iz brezovega lesa, s certifikatom FSC (certifikat mednarodne organizacije za trajno gospodarjenje z gozdom).

Nasvet/uporaba: pomembno je redno čiščenje kotnega čopiča za senčiloz namenom zagotavljanja higienskih ukrepov preprečevanja razrasti bakterij in tudi zdrave nege kože.

- 100% sintetične ščetine

- brezov les s FSC certifikatom o trajnostnem razvoju in obnovljivih virih

- alumijaste kapice

Boho green ličila priporoča zbirko 6 čopičev / ščetk za nanašanje Boho green ličil, navdahnjenih v jeklu rožnatega zlata, z izjemno natančnostjo ter garancijo o okoljevarstvu in varstvu živali.

 

Kotni čopič za senčilo za oči Boho Green make-up je:

- Iz 100% sintetičnih ščetin

- Ročaji iz FSC certificirtanega brezovega lesa

- Z argonomskim držalom

- Udoben za nanšanje

- Veganski

Vzdrževanje: uporabite nežno in naravno milo, kotni čopič namilite neposredno ali ga namočite za nekaj časa v vodo, v katero ste prej kanili nekaj naravnega tekočega mila. Zatem sperite in pustite, da se kotni čopič posuši na čisti in suhi brisači.