081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Melody 71

Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Melody 71

Boho green lak za nohte Melody je izjemen, z ekološko formulo, vsebuje 68,5% naravnih sestavin in nikakršnih živalskih sestavin, zato je tudi certificarn kot veganski.
Šifra:
8096
Cena z DDV:
5,99 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Naravni lak za nohte

 

Veganski lak za nohte v rožnatem odtenku 

 

Lak za nohte Gypsy Folk kolekcija je na voljo v 6 boemskih, nežnih in naravnih odtenkih s harmoničnim in elegantnim izgledom: Solar Gold, Freedom, Frida, Melody, Velvet, in Mexico. Ekološki lak za nohte je zasnovan na surovih sestavinah ekološke pridelave, kot so bombaž, krompir, koruza, manioka in pšenica.

Boho green lak za nohte Melody je 9 FREE (brez 9 škodljivih sestavin). Tako lak za nohte Melody ne vsebuje: tolu?ne, formaldehyde, dibutylphtalate, résine de formaldehyde, paraben, xyl?ne, camphre, styr?ne et benzophenone -1
Vegansko. Ni testirano na živalih. Ne obremenjuje okolja - ne s svojo vsebino, ne z embalažo (ekološka reciklažna embalaža iz stekla in lesa).

Sestavine: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CI 73360 (RED 30), DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, CI 77499 (IRON OXIDES), TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 15880 (RED 34 LAKE), POLYURETHANE-67, PHOSPHORIC ACID, METHOXYISOPROPYL ACETATE, ALUMINA, DECYL ALCOHOL, SILICA, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE).
 

Boho green lak za nohte je ekološki in naraven, a vendar je ohranjena odlična obstojnost, barva in sijaj.

Nasvet za popolno manikuro:
-Nanesite podlak, en sloj, ki bo ščitil nohte in utrdil lak za nohte.
-Nanesite dva sloja laka za nohte - poskrbite da se pred ponovnim nanosom prejšnji sloj laka za nohte posuši.
-Nadlak je zaključni del, en sloj zadostuje za sijaj in dolgo obstojnost lakiranih nohtov.

Neto količina
5 ml