081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Rose Blanche 49

Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Rose Blanche 49

Boho green lak za nohte je ekološki in naraven, a vendar je ohranjena odlična obstojnost, barva in sijaj. Z visokim deležem 82,5% naravnih sestavin.
Šifra:
8092
Cena z DDV:
5,99 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Ekološki lak za nohte

 

Z visokim deležem naravnih sestavin

 

Lak za nohte je zasnovan na surovih sestavinah ekološke pridelave, kot so bombaž, krompir, koruza, manioka in pšenica. Laki za nohte vsebujejo od 69% do 85,3% naravnih sestavin. Lak za nohte Rose Blanche v sebuje 82,5% naravnih sestavin.

Boho green lak za nohte je sijoč, dolgo obstojen in se hitro suši. Formula je obogatena s kremenom, ki je tudi naravna sestavina utrjevalca laka.

Vegansko

Lak za nohte odtenek Prose je »8 FREE« kar pomeni, da je brez 8 škodljivih sestavin. Je brez: toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, paraben, xylene, camphor, brez rosin.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, CI 77891 ( TITANIUM DIOXIDE), TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID, ALUMINA, CI 77491 (IRON OXIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE).

Nasvet za popolno manikuro:

-Nanesite podlak, en sloj, ki bo ščitil nohte in utrdil lak za nohte.

-Nanesite dva sloja laka za nohte – poskrbite da se pred ponovnim nanosom prejšnji sloj laka za nohte posuši.

-Nadlak je zaključni del, en sloj zadostuje za sijaj in dolgo obstojnost lakiranih nohtov.

Neto količina
5 ml