081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Velvet 72

Lak Za Nohte Boho Green Make-Up Velvet 72

Lak za nohte je sijoč, dolgo obstojen in se hitro suši. Na voljo so v široki barvni paleti. Formula je obogatena s kremenom, ki je tudi naravna sestavina utrjevalca laka.
Šifra:
8097
Cena z DDV:
5,99 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Naravni lak za nohte

 

V žametno vijoličnem odtenku

 

Ekološki lak za nohte je zasnovan na surovih sestavinah ekološke pridelave, kot so bombaž, krompir, koruza, manioka in pšenica. Boho green lak za nohte je ekološki in naraven, a vendar je ohranjena odlična obstojnost, barva in sijaj. Odkrijte prijetne odtenke jesensko-zimske kolekcije Boho green Gypsy Folk kolekcije lakov za nohte, z izjemno formulo 9 FREE in 10 FREE, ki izključuje 9 in 10 škodljivih sestavin.

Boho green lak za nohte Velvet je izjemen, z ekološko formulo, vsebuje 70,5% naravnih sestavin in nikakršnih živalskih sestavin, zato je tudi certificarni kot veganski. Boho green lak za nohte Velvet je 9 FREE (brez 9 škodljivih sestavin).

Vegansko. Ekološko. Ni testirano na živalih. V reciklažni in ekološko neoporečni embeleži (steklo, les).

Sestavine: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), MAGNESIUM SILICATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, CI 15880 (RED 34 LAKE), N-BUTYL ALCOHOL, CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID, POLYURETHANE-67, TIN OXIDE, ALUMINA, METHOXYISOPROPYL ACETATE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 73360 (RED 30), DECYL ALCOHOL.

Tako lak za nohte Velvet ne vsebuje: toluene, formaldehyde, dibutylphtalate, résine de formaldehyde, paraben, xyl?ne, camphre, styr?ne et benzophenone -1

Nasvet za popolno manikuro:
-Nanesite podlak, en sloj, ki bo ščitil nohte in utrdil lak za nohte.
-Nanesite dva sloja laka za nohte - poskrbite da se pred ponovnim nanosom prejšnji sloj laka za nohte posuši.
-Nadlak je zaključni del, en sloj zadostuje za sijaj in dolgo obstojnost lakiranih nohtov.

Neto količina
5 ml