081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Tip in vrste kože
Vse vrste kože
Normalna koža
Mastna in mešana koža
Suha in občutljiva koža
Zrela koža
Otroška koža
Atopična koža
Koža nagnjena k alergijam
Moška koža
Certifikati in sestavine
Naravne sestavine
Organske sestavine
Primerno za vegane
Certifikat Košer
Blagovna znamka
Olivella
Flow Kosmetiikka
Cena

Naravna in organska kozmetika

 
Razvrsti po:CENINaraščajoče  NAZIVUNaraščajoče

MILA IN GELI ZA PRHANJE

Razvrsti po:CENINaraščajoče  NAZIVUNaraščajoče

Nega telesa in obraza s trdimi mili in tekočimi geli.

 

Preizkusite naravno trdo milo za obraz in telo za prhanje, tekoče milo in gel za prhanje, naravno morsko spužvo, ter žensko depilacijo in moško britje s trdim milom za britje.

 

Umivanje kože je bilo nekoč omejeno zgolj na trda mila, kar se je s prihodom sredstev v tekočih oblikah spremenilo. Uporaba tekočih mil ter gelov za prhanje je določeno obdobje celo prevladovala, a  trda mila zopet prihajajo v ospredje. Nekateri želijo biti zgolj retro, drugi preprosto opažajo razliko na koži ob uporabi trdih mil pri prhanju, tretji pa prisegajo na tekoča mila za tuširanje in gele za prhanje ne glede na vse. V Kozmetix.si vam pnujamo šrok izbor vseh oblik mil za umivanje, prhanje in kopel.
Naša naravna trda mila za obraz in telo so narejena na osnovi borovnice, brusnice, himalajske soli, olivnega olja, nekatera so tudi z dodatkom piling učinka.
V segmentu naravnih tekočih mil za obraz in telo, ki so namenjena tuširanju in umivanju, Vam ponujamo mila na osnovi 100% deviškega olivnega olja z različnimi naravnimi dišavami ter naravne gele za prhanje in kopel prav tako z naravnimi dišavami.
Ponudba je dodatno razširjena z naravnim trdim milom za britje arktične jesenske vrese za depilacijo ženske in britje moške kože, ter s ponudbo naravnih morskih gob za naravno in izjemno nego pri umivanju telesa.