Slogan-kozmetix.si

PRAVILNIK SPLETNIH FACEBOOK NAGRADNIH IGER KOZMETIX.SI IN BOHO GREEN MAKE-UP

 

Organizator nagradnih iger je podjetje  Meter d.o.o., Cesta krimskega odreda 11, Vrhnika, Slovenija, ki upravlja s spletno trgovino Kozmetix.si.


1. Pogoji sodelovanja 

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije (fizične osebe), starejši od 18 let. Izjema so zaposleni in neposredno povezani s podjetjem Meter d.o.o. in spletno trgovino Kozmetix.si (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

 

2. Sodelovanje v nagradni igri

Osnova za sodelovanje je pravilen odgovor na zastavljeno vprašanje ali komentar na osnovi poziva organizatorja nagradne igre. Nepravilni odgovori niso vključeni v žreb. Odgovori ali komentarji, podani po zaključku trajanja nagradne igre niso vključeni v žreb. V žreb je vključen samo en odgovor oz. komentar s posameznega Facebook profila.

 

3. Žreb in obveščanje o izidu žrebanja

Nagradno žrebanje poteka takoj ob zaključku nagradne igre ali najkasneje prvi delovni dan po zaključku trajanja nagradne igre. Organizator nagradne igre v prisotnosti tričlanske komisije izžreba nagrajenca izmed prijavljenih kandidatov. Razpis, potek in žreb sleherne nagradne igre je uradno zabeležen in zaznamovan v Zapisnikih, ki jih organizator nagradne igre hrani v prostorih Kozmetix.si, na Cesta Krimskega odreda , Vrhnika, Slovenija. Izžrebane nagrajence objavimo na Kozmetix.si Facebook ali Boho green Facebook časovnici (odvisno na katerem Facebook profilu nagradna igra poteka) takoj po žrebu in jih pozovemo naj posredujejo svoje podatke na naš elektronski naslov info@kozmetix.si. Drugih osebnih podatkov na Facebook časovnici ne objavljamo.

 

3. Podelitev nagrad 

V kolikor se objavljeni izžrebanec/-ka/-ci po objavi na naši facebook časovnici v nekaj dneh ne odzovejo, jih pozovemo z zasebnim sporočilom na Facebook profilu, s katerim so se k sodelovanju v nagradno igro prijavili. V kolikor se kljub zasbnemu povabilu o posredovanju podatkov za dostavo nagrade ne odzovejo v 14 dneh od poslanega poziva, nagrada zapade in izžrebanec/-ka/-ci ni/niso več upravičen/-i do prejema nagrade.

Organizator si poljubno pridružuje pravico podelitve dodatne, t.i. tolažilne nagrade. Vse nagrade se na osnovi poslanih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka) pošljejo nagrajencem/-kam po pošti, najkasneje v roku 30 dni.

 

4.  Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovolijo organizatorju nagradne igre svoje posredovane osebne podatke (ime, priimek, naslov) zbirati, obdelovati in hraniti skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007) ter uporabiti za namene trženja.

 

5. Izplačilo nagrade v gotovini in prenos nagrade

Zamenjava nagrade za gotovino ni možna. Prav tako ni možen prenos nagrade na tretjo osebo. Tudi v primeru, ko nagrajenec ni samo en, ker so bile po navodilih organizatorja o poteku nagradne igre v glavno nagrado vključene tudi druge osebe, nagrado prejmejo dotične osebe.

 

6. Davki in akontacija dohodnine
Vrednost razpisanih in podeljenih nagrad ni višja od zneska, za katerega je predpisano odvesti akontacijo dohodnine.

 

7. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi/osebam, ki je/so prijavljene s Facebook profilom in na osnovi posredovanih podatkov za dostavo (ime, priimek, naslov, telefonska številka). Prav tako organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema ali uporabe nagrade, s čimer se sodelujoči ob pristopom k tej nagradni igri, izrecno strinjajo. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. V tem primeru se organizator obvezuje obvestiti vse udeležence. Prav tako ne odgovarja za škodo, ki bi ob odpovedi nagradne igre morebiti udeležencem nastala.

 

8. Poznavanje pravil nagradne igre in strinjanje z njimi
Udeleženci nagradne igre potrjujejo, da so s sodelovanjem v nagradni igri seznanjeni z vsem določbami tega Pravilnika in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnega koli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali kateri koli drugi obliki.

 

10. Preklic sodelovanja
Sodelujoči lahko kadar koli prekliče sodelovanje v nagradni igri. Odstranitev izmed sodelujočih lahko zahteva pisno na naslov organizatorja: Meter d.o.o., Cesta krimskega odreda 11, Vrhnika, Slovenija ali elektronsko pošto na naslov info@kozmetix.si.

 

11. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje,da jih bo odpravil v čim krajšem možnem času in o tem obvestil udeleženca/-ko oziroma udeležence/-ke.

.

12. Končne določbe
Organizator si pridržuje pravico spremembe pravil, če se za to izkažejo vzroki tehnične ali komercialne narave in tudi vzroki s strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal s spremembo določb v tem Pravilniku, objavljenem na spletni strani www.kozmetix.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih