081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Honeycomb naravna morska spužva-beljena velikost cca 10-11 cm
Morska spužva beljena Honeycomb
Naravne morske spužve za nego obraza in telesa

Honeycomb naravna morska spužva-beljena velikost cca 10-11 cm

Kakovostna naravna mediteranska morska spužva, primerna za vsakodnevno umivanje in prhanje. Primerna tudi za otroško kožo.
Šifra:
30009
Cena z DDV:
10,60 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Honeycomb morska spužva beljena za vsakodnevno nego.

 

Primerna za umivanje in tuširanje

 

Deluje kot piling, ima masažni učinek in je izjemen pripomoček pri umivanju, prhanju in kopeli.Namenjena je vsakodnevnemu luksuznemu in zdravemu razvajanju vaše kože.
Izjemno obstojna in vpojna naravna morska goba, visoko odporna proti bakterijam in plesni. Naravna morska spužva je najboljša izbira za čiščenje, pomlajevanje in zdravo nego kože.
Zdrava nega za vašo kožo z naravno mediteransko morsko spužvo. Z visoko vsebnostjo joda. Primerna za vse vrste kože, tudi otroško.
Vzdrževanje: morsko spužvo po prhanju sperite, saj tako splaknete kozmetične ostanke Položite jo na suho podlago, da se posuši. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.
Nasvet za vzdrževanje:za naravno dezinfekcijo in daljšo obstojnost morske spužve, jo namočite v mešanico vode in kisa, v razmerju 8:1 (8 enot vode, 1 enota kisa). Pustite namočeno dve uri, zatem sperite in naprej uporabljajte kot običajno.

 

Dobavitelj: Spongean, Grčija