081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Tip in vrste kože
Vse vrste kože
Normalna koža
Mastna in mešana koža
Suha in občutljiva koža
Certifikati in sestavine
Certifikat EcoCert
Naravne sestavine
Organske sestavine
Primerno za vegane
Blagovna znamka
Mia Höytö Cosmetics
Flow Kosmetiikka
Cena

Naravna in organska kozmetika

 
Razvrsti po:CENINaraščajoče  NAZIVUNaraščajoče

Maske za obraz

Razvrsti po:CENINaraščajoče  NAZIVUNaraščajoče

Maska za obraz z minerali in encimi.

 

Maska za obraz za vse vrste kože blagovne znamke Flow kosmetiikka.

Naravna maska za obraz je nepogrešljiv korak pri redni naravni negi vseh vrst kože obraza. Maske za obraz, ki vam jih v Kozmetix.si priporočamo bazirajo na glini - beli glini, rožni glini, zeleni glini in glini Rassoul. Vsebujejo vitamine, minerale in antioksidante. Mastno kožo globoko čistijo, odstranjujejo ogrce in preprečuje nastajanje novih, medtem ko nežno čistijo suho kožo, jo pomlajujejo in vlažijo, razbistrijo ter izboljšajo tonus. Samo malo je potrebno za opzano izboljšanje počutja in zdravja Vaše kože.

 

Kaj je maska za obraz?

Osnovni namen maske za obraz je, da kožo osveži, razbistri, globinsko očisti, odstrani ogrce in tudi preprečuje nastanek gub. Maska za obraz je kozmetični dodatek, ki jo je priporočljivo vključiti v redno nego obraza, saj bo vidno izboljšala izgled vaše kože. Izberite si jo na osnovi vašega tipa kože.

 

Sestava in delovanje maske za obraz

V Kozmetix.si vam ponujamo maske za obraz blagovne znamke Mia Höytö Cosmetics in Flow kosmetiikka. Maski Flow sta bogati z minerali in bazirata na glini – zeleni glini, glini Rasul, beli ter rožni glini. Flow kosmetiikka maska za obraz za suho in občutljivo kožo je organski izdelek, ki poleg bele in rožnate gline vsebuje tudi riževo moko, jagode in mlečni puder. Ob redni uporabi – enkrat do dvakrat tedensko – bo maska za obraz izboljšala kožni tonus, povečala proizvodnjo kolagena, varovala kožo pred škodljivimi učinki iz okolja, kožo bo nahranila, navlažila in revitalizirala. Maska za obraz za mastno in mešano kožo bo globinsko čistila, tudi ogrce in z redno uporabo zavirala nastanek novih. Zmanjšala bo pore in uravnavala prekomerno izločanje sebuma. Poleg zelene in Rasul gline vsebuje poprovo meto, barjansko robido in koprivo. Obe maski tudi delujeta proti staranju, sta brez konzervansov in emulgatorja. Mia Höytö Cosmetics Helmi maska za obraz je povsem inovativen izdelek, saj je glede na sestavo edinstvena. Obenem je tudi piling za obraz – uporaba Helmi maske je možna na tri načine, odvisno od želenega učinka. V osnovi kožo globoko vlaži in revitalizira, pospešuje nastajanje kolagena ter elastina, absorbira vse nečistoče, kožo razbistri in posvetli. Vsebuje pesudoalteromonas ferment izvlečke. To je sev bakterij, prisotnih v prsti otoka na Antarktiki (King George Island). Bakterija je derivat proteina in se jo uporablja v številnih izdelkih za nego kože, saj poleg izjemnih negovalnih, vlažilnih in hranilnih vrednosti deluje proti staranju ter celi rane. Helmi piling maska za obraz je namenjena vsem vrstam kože.

 

maska za obraz

 

Uporaba maske za obraz

Masko za obraz uporabite enkrat do dvakrat tedensko. Ob redni uporabi boste že po nekaj nanosih opazili razliko v počutju kože in izgledu. Na globinsko očiščeno, navlaženo in razbistreno kožo bodo tudi ostali kozmetični izdelki, ki jih uporabljate, imeli boljši učinek. Namreč, vse hranilne in negovalne vrednosti sestavin seruma in kreme za obraz se bodo bolje vsrkale v kožo in delovale učinkoviteje. Masko za obraz uporabite na način, kot je opisan v navodilih proizvajalca, kar pomeni, da si Flow kosmetiika masko za obraz pripravite v določenem razmerju z vodo sami, medtem ko je maska za obraz Helmi že v celoti pripravljen izdelek, ki ga ni potrebno posebej mešati z vodo, temveč jo zgolj nanesete po navodilih – odvisno kakšen učinek maske v tistem trenutku želite imeti – zgolj kot masko za obraz, kot piling za obraz ali kot takojšnjo osvežitev z blagim učinkom obeh tretmajev.