081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Piling maska za obraz Helmi Mia Hoyto Cosmetics

Piling za občutljivo kožo

Kako izvajati piling občutljive kože?

Pri pilingu občutljive kože je potebna previdnost.

 

Kakšen piling je primeren?

Vprašanje »Ali na občutljivi koži lahko izvajam piling?« je pogosto zastavljeno. Vsaka koža, tudi občutljiva, potrebuje nego, katere del je tudi prenova s pilingom, vendar je pri občutljivi do zelo občutljivi koži potrebna določena previdnost, predvsem pri izbiri negovalne kozmetike, ki naj ne bo agresivna in sintetična, temveč naravna, ekološka, koži prijazna in ki deluje pomirjevalno.

 

Kaj je piling?

Piling je regeneracija kože in odstranjuje odmrle kožne celice, ki se dnevno nabirajo na povrhnjici. Odmrle kožne celice zamašijo pore, blokirajo pretočnost in zračnost, kar na koži zaznamo v obliki pustosti, sivine in nevitalnosti. Piling kožo razsvetli, poživi, revitalizira, jo naredi zračno in pretočno, kar omogoči precej boljše vsrkavanje vseh izjemnih sestavin negovalne kozmetike. Obenem tudi ličila na obrazu lepše pristojijo, če je koža čista, sveža in prenovljena.

 

Naravne sestavine in dišave v kozmetiki za občutljivo kožo

 

Piling občutljive kože?

Imate tako občutljivo kožo, da bi vam (oziroma vam je) piling škodoval? Ali ste do sedaj uporabljali piling, ki deluje mehansko in je bil zato pregrob? Ali pa je vseboval AHA kisline, ki so lahko premočne za vašo kožo? Najobčutljivejša koža potrebuje pomiritev in izdatno hidracijo, po opravljenem pilingu pa še toliko bolj. Seveda vse to potrebuje vsaka koža, ne glede na tip, vendar je takšno vzpostavljanje ravnovesja pri občutljivi koži še toliko večjega pomena.

 

Helmi piling maska za obraz.

Helmi je piling in maska za obraz v enem ter je odlična za občutljivo kožo, ne glede na letni čas. S Helmi piling masko lahko kožo prebujate v spomladanskem času, jo regenerirate v poletnem, zaščitite v vlažnem in svežem jesenskem vremenu, ter obvarujete v mrzlem in vetrovnem zimskem času. Za zdravo, sijočo in prenovljeno kožo v Helmi poskrbi betaglukan, medtem ko piling opravita bentonite glina in salicilna kislina. Obe sta izjemni za odpravljanje različnih težav vseh tipov kože – tako suhe, kot mastne.

 

Bentonite glina, salicilna kislina, šipkovo olje, brusnica in morska krhlika

Vse to in še več je Helmi piling maska za obraz. Kako deluje? Bentonite glina odstranjuje vse nečistoče in zdravi vnetja, medtem ko salicilna kislina ustvari nežen piling ter kožo razbistri, osveži ter zmanjša in učvrsti pore. Slednji sestavini na koži ustvarjata malodane čudeže, zdrave omega maščobne kisline v šipkovem olju delujejo na kožo blagodejno in hranilno. Prav tako tudi olje semen morske krhlike zdravi, vlaži, ščiti, medtem ko brusnica kožo poživi in posvetli.

 

Helmi piling maska za obraz ekološke kozmetike Mia Höytö

 

Kako pogosto izvajati piling občutljive kože?

Za normalno, mastno in tudi suho kožo je priporočljiv piling kože do dvakrat tedensko, če pa je vaša koža še posebej občutljiva, svetujemo izvajanje pilinga enkrat tedensko. Če za piling občutljive kože uporabite Helmi, jo po 10 minutah nanosa zgolj sperite, brez uporabe jojobinih biserov, ki so namenjeni mehanskemu pilingu za tiste, ki jim sicer nežen piling ustreza, saj so jojobini biseri mehki in prijazni do vaše kože.

Helmi se lahko uporablja na 3 načine, za 3 različne končne učinke, za različne potrebe kože ter različne vrste pilinga. Kljub temu, da so jojobini biseri v Helmi resnično mehki, je za občutljivo kožo res najbolje, da je piling opravljen brez njih. Po pilingu s Helmi nadaljujte z običajno negovalno rutino obraza. Opazili boste s kakšno lahkotnostjo in pretočnostjo se serum in krema vsrkavata v vašo kožo.

 

Mia Höytö

Kozmetix.si

 

Povezane novice

Organska kozmetika MIa Hoyto Cosmetics

Počitek in pomiritev kože.

Mia Hoyto Cosmetics valo krema za okoli oči in Lempea Uni oljni serum za obraz.

Zaščitite kožo v skrajnih zimskih razmerah.

Mia Hoyto

Intervju z Mio Höytö.

Lumous serum Mia Hoyto Cosmetics

Skrivnost lepe kože.

Ihana vlažilna krema za obraz Mia Hoyto Cosmetics

Za pomiritev in ublažitev pordele kože.

Lempea Uni oljni serum za obraz Mia Hoyto Cosmetics

Mia Höytö Cosmetics Lempeä Uni.

 

Mia Hoyto in brezčasna lepota

Brezčasna lepota - staranje kot naravni proces.

Vezani artikli