081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
-15%
Oglje za beljenje zob Nordics Carbon Whitening
Aktivno oglje za beljenje zob
Beljenje zob z aktivnim ogljem

Oglje za beljenje zob Nordics Carbon Whitening

Oglje za beljenje zob Carbon Whitening je aktivno oglje v prahu iz kokosovih dreves.
Šifra:
70009
Redna cena z DDV:
24,99 €
Popust:
15 % ( 3,75 € )
Cena z DDV:
21,24 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Oglje nežno beli zobe, nevtralizira toksine in uravnava kislost v ustni votlini.

 

Nordics aktivno oglje je 100% naravno.

 

Prečiščeno in oksidirano aktivno oglje je brez kakršnih koli kemikalij, za najbolj naravno, zdravo beljenje zob.
Naravno aktivno oglje v prahu ima naraven antimikrobni učinek, ki veže strupe iz ust in preprečuje nastajanje zobnih oblog. Osveži zadah, v kombinaciji z Nordics eko zobno ščetko okrepi ustno votlino ter zariše bel nasmeh, ki ga je vredno razkazovati.
Oglje je bilo že pred stoletji v uporabi na bližnjem in daljnem vzhodu, kot sredstvo proti zastrupitvi, saj je oglje izredno učinkovito pri vezavi strupov nase.

Opozorilo: pri odpiranju posodice z ogljem priporočamo previdnost in mirno roko, saj je v celoti zapolnjena in se oglje ob močnejšem tresljaju lahko zapraši.

100% filtrirano aktivno oglje v prahu iz kokosovih dreves

Aktivno oglje v orahu nežno beli zobe, nevtralizira toksine in uravnava kislost v ustni votlini, kar rezultura v zmanjšanju nalaganja zobnih oblog in zobnega kamna.

Oglje za beljenje zob Nordics Carbon Whittening pobeli vaše zobe brez:

* dodanih kemikalij
* nevarnega izpostavljanja UV
* agresivnih obdelav s peroksidom
* obiska zobozdravnika

Oglje za beljenje zob uporabite pred umivanjem zob, seveda pa lahko tudi po umivanju z zobno pasto. V kolikor boste aktivno oglje uporabili po umivanju zob, priporočamo, ko aktivno oglje izpljunete in splaknete ustno votlino, še enkrat povsem na rahlo z zobno pasto umijte zobe. Vsebina Carbon Whitening aktivnega oglja je za približno 150 beljenj. Če boste aktivno oglje delili z drugimi družinski člani, svetujemo, da s čajno žličko iz posodice zajamete majhno količino aktivnega oglja in ga s te zličke nanesete na zobno ščetko. Drugače pa velja, da navlaženo zobno ščetko pomočite v posodico s prahom aktivnega oglja Carbon Whitening in narahlo nanesete prah na zobe, z vseh strani. Lahko samo pustite delovati nekaj minut ali pa krajši čas (priblizno minuto) namenite rahlemu sčetkanju, ki naj bo brez pritiska.

 

Neto količina
30 g