Domov

081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Flow Kosmetiikka šipkovo olje za obnovo kože
Organski izdelek
Flow Cosemtics je članica finskega združenja naravne kozmetike

Flow Kosmetiikka šipkovo olje za obnovo kože

Šipkovo olje za učinkovito obnavljanje kože izboljšuje vrsto težav s kožo. Uravnava izločanje sebuma vseh vrst kože, vlaži in zavira nastajanje gub ter obraznih linij. Izboljšuje elastičnost kože in odlično neguje različne vrste brazgotin (tudi od aken), sončne izpuščaje in sončne opekline.
Šifra:
1009
Cena z DDV:
24,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Šipkovo olje za nego obraza in obnovo kože.

 

100% organsko. Zavira staranje kože.

 

Organsko šipkovo olje za obraz uravnava izločanje sebuma (kompleksno mešanico lipidov – maščob, ki jih izločajo lojnice in tvorijo zaščitno plast), zavira nastajanje gub in obraznih linij, ter deluje blagodejno na vrsto težav s kožo, kot so brazgotine, sončni izpuščaj in sončne opekline.
Vegansko.
Vse sestavine dosegajo evropski kriterij certificirane organske kozmetike.
Oceno lepotne blogerke o šipkovem olju si lahko preberete na Sugarlove blog tukaj.
Sestavine: Rosa Canina Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Ribes Nigrum seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol ¸
*Certificirane organske sestavine
Aktivne sestavine :
- olje šipkovih semen – bogato z antioksidanti, trans retinoično kislino – naravno obliko vitamina A, kot tudi koristnimi maščobnimi kislinami, ki kožo zdravijo. Kožo pomlajuje, pomaga pri zdravljenju poškodovanega kožnega tkiva, sončnih opeklin in brazgotin;
- sadni šipkov izvleček – CO2 izvleček ima enak učinek kot šipkovo olje, toda je bolj kompaktna in učinkovita oblika;
- olje semen arktičnega črnega ribeza – učinkovita protivnetna vsebina, optimalno fiziološko razmerje omega-6 in omega-3 maščobnih kislin je optimalno v vzdrževanju zdrave kože.
 
Več o izjemnih lastnostih šipkovega olja si lahko preberete v posebnem članku na našem blogu tukaj.
 
Šipkovo olje je ročno izdelano v družinski rokodelske obrti, kjer se uporabljajo samo certificirane organske in divje rasle sestavine iz neokrnjene arktične narave Laponske.
Organsko šipkovo olje je v koncentrirani obliki, zato je resnično učinkovito in polno aktivnih sestavin. Že samo majhna količina uporabljenega šipkovega olja na koži zadostuje za nego in učinek. Flow kosmetiikka filozofija, realizirana v njihovih izdelkih se glasi: "A little goes a long way." (malo je potrebno za velik učinek - op.prev.)
 
Več o blagovni znamki Flow kosmetiikka si preberite tukaj

Lepotilno olje za vse tipe kože se hitro se vpija. V kolikor se nanaša na brazgotine dvakrat dnevno, jih lahko pomaga zgladiti. Lahko pomaga tudi preprečevati pojav strij v času nosečnosti.

Nanesite ga na očiščeno kožo. Lahko samostojno ali v kombinaciji s kremo za obraz (lahko kot prednanos kreme ali pa kapnete kakšno kapjico na prst - skupaj s kremo, zmešajte in nanesite na kožo).

 

Opozorilo: izdelek ni za uživanje, namenjen je samo zunanji uporabi.

 

Povezane novice

Arktični šipek

Zdravilno šipkovo olje.

Kozmetix.si

Mnenja posameznih izdelkov, ki jih je za vas preizkušala in spisala Sugarlove blogerka.

Flow kosmetiikka osebje

Organska kozmetika iz neokrnjene finske narave.

Neto količina
30 ml