081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Načini plačila in dostava

 

V spletni trgovini KOZMETIX.SI. ponudnik omogoča naslednje načine plačila:


- plačilo po predračunu na TRR podjetja Meter d.o.o.
- plačilo z gotovino po povzetju dostavni službi (strošek odkupine znaša 1,22 eur z ddv)
- plačilo preko varne spletne povezave s kreditno kartico izdajateljev VISA, MASTERCARD in MAESTRO (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča). Varno plačevanje z omenjenimi kreditnimi karticami za Meter d.o.o. omogoča TRUST PAY a.s. preko varne plačilne platforme.

- plačilo preko sistema MONETA z mobilnim telefonom

 

Dostava in prevzem

 

Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za spletno trgovino Kozmetix.si opravlja dostavna služba GLS, logistične storitve d.o.o.Cesta v Prod 84, 1129 Ljubljana. Stroški poštnine znašajo 3,00 € z DDV za naročila do vključno 49,99 € z DDV. Poštnina se prišteje k znesku nakupa in izpisana ločeno na računu. Za naročila 50 € z DDV in več je poštnina BREZPLAČNA. Navedeni stroški poštnine veljajo samo za dostavo na območju Republike Slovenije. Za dostavo v kraj izven Republike Slovenije je možen individualen dogovor s kupcem, ki predhodno pošlje pisno prošnjo za dostavo na želeni naslov izven RS na elektronski naslov: info@kozmetix.si, saj se poštnina zaračuna po ceniku Pošte Slovenije d.o.o. Če se pri dostavi paketa opazi poškodba, jo je potrebno nemudoma prijaviti na naš e-naslov: info@kozmetix.si in tudi na dostavno službo GLS Slovenija. na e-naslov: info@gls-slovenija.com. Reklamacijo dostave - poškodbe bomo poskušali rešiti v najkrajšem možnem času. O tem vas bomo obvestili preko kontaktnega telefona ali e-pošte.

 

Pri izbiri dostave lahko izberete tudi osebni prevzem, kjer se stroški dostave potem ne zaračunavajo. Osebni prevzem je možen v našem skladišču Meter d.o.o., PE Kozmetix.si, Stara cesta 45, 1360 Vrhnika od ponedeljka do petka. Čas prevzema je po dogovoru - kontakt po e-pošti: info@kozmetix.si ali po telefonu 081 614-111.