081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Olivella tekoče milo 100% čisto in brez dišav

Olivella tekoče milo 100% čisto in brez dišav

Ste občutljiv in vaša koža potrebuje delikatno nego? Ni potrebe po kompromisih. Čisto, surovo tekoče milo Olivella je brez dišav in 100% naravno. Brez vseh dodatkov. Ob nakupu dveh tekočih mil prejmete darilo.
Šifra:
10721
Cena z DDV:
10,95 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Olivella naravno oljčno tekoče milo brez dišav.

 

Tekoče milo za obraz in telo v čisti obliki.

 

Narejeno iz 100% deviškega oljčnega olja, s katerim ste zaščiteni pred vonjem in sestavinami, ki bi morebiti lahko dražile vašo kožo. Nežen in impresiven, tako kot vi!

Čisto, surovo in naravno milo v tekoči obliki je primerno za najobčutljivejše, ki ne prenesejo ali pa njihova koža ne tolerira niti naravnih izvlečkov dišav, saj je v najčistejši možni obliki, brez vseh kemikalij in dodatkov, tudi brez naravnih dišav. Izjemna in prijetna uporaba zagotovljena.

Ne vsebuje nepotrebnih kemikalij in parabenov, je brez barvil in tudi naravnih dišav, brez glutena in SLS/SLES, je veganski, ni testiran na živalih, a vendar testiran dermatološko, hipoalergen in ima Košer certifikat.

Priporočljivo za prhanje/tuširanje in umivanje rok, primerno tudi za najobčutljivejšo otroško kožo.

Ob nakupu dveh Olivella tekočih mil (eli en Olivella gel za prhanje in eno Olivella tekoče milo) prejmete Spongean morsko spužvo srednje velikosti in testerje Olivella izdelkov.

AQUA (PURIFIED WATER), POTASSIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, CITRIC ACID.

Naravno oljčno tekoče milo za prhanje je brez SLS (Sodium Laureth Sulfat) / brez SLES (Sodium Laureth Ether Sulfat) , brez parabena, brez živalskih maščob, brez drugih živalski sestavin, brez glutena, brez barvil in barvnih aditivov, dermatološko testirano, ni testirano na živalih, hipoalergeno, embalaža je iz recikliranega materiala in prav tako ustvarjena za nadaljnjo recikažo. S tem se zmanjšuje obremenjevanje okolja.

 

Več o blagovni znamki Olivella si lahko preberete tukaj

Olivella ima certifikat Košer ortodoksnega združenja. Več o certifikatu tukaj.

Tekoče milo je opremljeno z dozirno pumpico. Aktivirate jo tako, da zgornji dozirni predel obračate v obratni smeri urinega kazalca (ponavadi nekaj krogov), dokler ne začutite preskok v rotaciji

Milo nanesite na roko z dozirno pumpico in pričnite z umivanje oziroma prhanjem. Tekoče milo lahko nanašate na telo tudi neposredno z dozirno pumpico. Milo razmažite po telesu in sperite.

 

Opozorilo: izdelek ni za uživanje, namenjen je samo zunanji uporabi.

Povezane novice

Olivella svetuje masko za obraz iz jajčnega bljaka

6. recept za zaviranje staranja kože.

Maska za obraz iz meda in limone

Limona in med v boju proti gubam in gubicam.

Morska spužva Honeycomb

Morska spužva iz čistih morskih globin.

Neto količina
500 ml