081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Olivella tekoče oljčno milo za obraz in telo original
Olivella kozmetika ni testirana na živalih
Olivella kozmetika ne vsebuje glutena
Olivella kozmetika na osnovi 100% Deviškega olivnega olja
Olivella embalaža je iz recikliranega materiala in ustvarjena za nadaljnjo reciklažo

Olivella tekoče oljčno milo za obraz in telo original

Naravno tekoče oljčno milo za obraz in telo Original je narejeno iz 100% Deviškega olivnega olja. Namenjeno je tuširanju in umivanju rok. Tekoče milo vlaži, čisti brez puščanja mastnih sledi in je primerno za vse tipe kož. S pridihom naravnih dišav citrusov. Ob nakupu dveh tekočih mil prejmete darilo.
Šifra:
1070
Cena z DDV:
10,95 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Oljčno tekoče milo za prhanje

 

Za vsakodnevno umivanje rok, obraza in telesa.

 

Naravno tekoče milo za tuširanje in umivanje se nežno peni in ne pušča mastnih ali lepljivih oblog na koži po končanem umivanju, kot je to običajno pri tekočih milih slabe kakovosti. Koža bo gladko čista. Že od prve uporabe bo opazna razlika v mehkobi kože in čistih porah. Nežna formula je primerna za kožo vseh starosti – delikatna dovolj za otroško kožo kot tudi starejšo kožo. Vsi lahko izkusijo blagodejnost zgoščenih hranilnosti oljčnega mila. Z nežno naravno dišavo citrusov.

Naravno oljčno tekoče milo za prhanje je brez SLS (Sodium Laureth Sulfat) / brez SLES (Sodium Laureth Ether Sulfat) , brez parabena, brez živalskih maščob, brez drugih živalski sestavin, brez glutena, brez barvil in barvnih aditivov, dermatološko testirano, ni testirano na živalih, hipoalergeno, embalaža je iz recikliranega materiala in prav tako ustvarjena za nadaljnjo recikažo. S tem se zmanjšuje obremenjevanje okolja.

Do razprodaje velja, da ob nakupu dveh Olivella tekočih mil (eli en Olivella gel za prhanje in eno Olivella tekoče milo) prejmete Spongean morsko spužvo srednje velikosti in testerje Olivella izdelkov.

AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, BHT, TETRASODIUM EDTA

Naravno oljčno tekoče milo za umivanje in prhanje se izjemno malo peni, kajti v njem ni parabenov, sodium laureth sulfata / sodium laureth ether sulfata, ni konzervansov. Vse naštete škodljive kemikalije dajejo izdelkom določeno gostoto in ob uporabi obilno peno, kar je povezano tudi z nizkimi stroški izdelave, zato so večinoma prisotne v nizko cenovnih izdelkih. V Olivella tekočih milih za obraz in telo tega ni, saj boste že ob prvi uporabi opazili, da tekoče milo ni gosto, se ne peni obilno, še največja opazna razlika pa bo v počutju vaše kože, ki bo povsem gladko čista, mehka in sijoča. Enako velja za naravne dišave, ki so nežne, kar dokazuje da vsebujejo naravne izvlečke v primerjavi s sintetičnimi agresivnimi vonji.

 

Več o blagovni znamki Olivella si lahko preberete tukaj

Olivella ima certifikat Košer ortodoksnega združenja. Več o certifikatu tukaj.

Tekoče milo je opremljeno z dozirno pumpico. Aktivirate jo tako, da zgornji dozirni predel obračate v obratni smeri urinega kazalca (ponavadi nekaj krogov), dokler ne začutite preskok v rotaciji

Milo nanesite na roko z dozirno pumpico in pričnite z umivanje oziroma prhanjem. Tekoče milo lahko nanašate na telo tudi neposredno z dozirno pumpico. Milo razmažite po telesu in sperite.

Tekoče milo za tuširanje je tudi idealno za nego nog. Na našem blogu tukaj si preberite nasvet za naravno nego nog, še posebej v spomladanskem času pred pripravami na poletna obuvala, saj v zimskem času stopala precej zanemarimo.

 

Opozorilo: izdelek ni za uživanje, namenjen je samo zunanji uporabi.

Povezane novice

Živila z vitaminom C za zdravje kože.

Nepogrešljiv vitamin C.

Olivella smoothie št. 8

Stičišče limone, chia semen in borovnic.

Olivella kozmetična linija

Sugarlove blog piše o Olivella.

Olivella svetuje nego kože

Moški, poskrbite za svojo kožo.

Morska spužva Honeycomb

Morska spužva iz čistih morskih globin.

Neto količina
500 ml