081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Organski izdelek
Flow Cosemtics je članica finskega združenja naravne kozmetike

Šifra:

Trdi šampon za lase.

 

Primeren za suhe, normalne, rdeče in rjave lase.

 

Naravno milo je narejeno iz organsko kvalitetnih rastlinskih olj, zelišč in eteričnih olj. Lasem daje volumen, zračnost in sijaj. Ne obarva las.Vse sestavine dosegajo evropske standarde organske kozmetike.

Ne obremenjuje okolja. Organsko. Ekološko.

Za optimalni rezultat pri uprabi trdih mil za lase toplo priporočamo balzam za mehčanje oz. spiranje las Flow kosmetiikka
 
Sestavine:
Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil*,Calendula Officinalis Flower*, Lawsonia Inermis Herb*, Mel*, Citrus Limonum Oil*, Cananga Odorata Oil*, Chamomile Romain Oil*,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**
*Certificirane organske sestavine
**Naravno prisotno v eteričnem olju
Trdo milo za lase je ročno izdelano v družinski rokodelski obrti, kjer se uporabljajo samo certificirane organske in divje rasle sestavine neokrnjene arktične narave Laponske.
Naravno trdo milo za lase polno aktivnih sestavin. Že samo majhna količina uporabljenega izdelka zadostuje za nego in učinek. Flow kosmetiikka filozofija, realizirana v njihovih izdelkih se glasi: "A little goes a long way." (malo je potrebno za velik učinek - op.prev.)
Več o blagovni znamki Flow kosmetiikka si preberite tukaj
Opozorilo: izdelek je namenjen zunanji uporabi in ni primeren za uživanje.
 

Milo vmasirajte na mokre lase, dokler se dobro ne speni. Nato sperite in postopek ponovite. Umivanje in spiranje kot običajno. Po umivanju po potrebi uporabite balzam, ali vodo s kisom oz. vodo z mešanico citrusne kisline za zaključek. Na začetku uporabe trdega mila lahko pride do morebitnega rahlega občutka lepljivih las. Začetni občutek je odvisen od vrste las in predhodne kemične obdelave las.. Nekateri uporabniki takoj na začetku izkusijo hitre in učinkovite rezultate, medtem ko se pri nekaterih to izkaže med 1. in 10. pranjem las s trdim milom. Rahli trenutni občutek lepljivih las izzveni, lasje bodo čisti in se odlično počutili. Kemično obdelani lasje so bolj porozni in rastlinski izvlečki mila za lase na poroznih delih las lahko zastanejo in pustijo morebitni občutek lepljivosti. Za zmanjšanje morebitnega začetnega učinka priporočamo upoštevanje naslednjih nasvetov:

-Previdno namilite lase (dokler se milo dobro ne speni), tudi v predelih med lasmi, pri lasnih koreninah in konicah. Umivanje je bolj učinkovito, če pričnete z nežnim masiranjem in spiranjem, zatem pa takojšnje ponovno miljenje, ki mu sledi spiranje. Milo se bolje speni v topli vodi kot mrzli.

-Spirajte s toplo vodo in lase nežno posušite z brisačo. Lase lahko sperete tudi s Flow kosmetiikka koncentratom za spiranje las – brinje/jesenska vresa, ali alternativno z razredčenjem jabolčnega kisa (2 dcl vode in 250ml kisa), kar hitro zmanjša morebiten občutek lepljivih las. Pri spiranju bodite pozorni, da sperete tudi vse predele med lasmi.

-Lahko sperete tudi v bolj zgoščenem koncentratu, ki ima večji učinek: jabolčni kis lahko dodate izdelku Flow kosmetiika koncentratu za spiranje las – brinje/ jesenska vresa, hkrati pa s tem še prihranite.

-Spirate lahko s sodo bikarbono pred umivanjem las: 1 žlička sode bikarbone in 250 ml vode. Zatem umivajte kot priporočeno.

-Lahko poskusite temeljito čiščenje z zeleno glino. Vmasirajte glineno pasto na čiste in vlažne lase, zatem pustite delovati pol ure. Zatem lase umijte s trdim milom za lase in za zaključek sperite s kisom.

-Poskusite namiliti lase z gobo, saj se bo milo bolj penilo.

NASVET:

Svetujemo da shranite kartonsko embalažo, saj je praktična ter prikladna za transport trdega mila za lase (milo za lase položite v ovojnino in takega lahko postavite v toaletno torbico. Pri tem naj milo ne bo mokro.)

Opozorilo: izogibajte se stiku z očmi, saj lahko povzroči iritacijo. V kolikor se to zgodi, spirajte oči z obilo vode.

Opozorilo: izdelka ne puščajte v stoječi vodi

Povezane novice

Flow kosmetiikka linija za nego las

Trda mila za lase in balzami za izpiranje las.

Flow kosmetiikka osebje

Organska kozmetika iz neokrnjene finske narave.

Neto količina
100 g