081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Flow Cosemtics je članica finskega združenja naravne kozmetike
Organski izdelek

Flow ekološko milo himalajska sol – poprova meta

Naravno trdo milo himalajska sol osvežuje ter čisti in je namenjeno prhanju. Blagodejno za razdraženo, srbečo kožo ter sončne opekline. Z vonjem, ki začini in razbistri um. Ob nakupu dveh trdih mil Flow himalajska sol prejmete darilo.
Šifra:
1003
Cena z DDV:
8,30 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Trdo milo poprove mete z minerali himalajske soli.

 

Aromatično naravno trdo milo za tuširanje s poprovo meto

 

Naravno trdo milo himalajske soli je namenjeno vsakodnevnemu umivanju telesa. Čisti, vlaži, ter deluje blagodejno na vrsto težav, kot je razdraženost, srbečica in sončne opekline, kajti z minerali bogata himalajska sol blaži različne težave s kožo.
Organsko/Ekološko. Vegansko. Ni testirano na živalih. Naravno trdo milo za prhanje s svojimi sestavinami ne škoduje vodnemu okolju. V ekološki (kartonasti) embalaži, ki ne obremenjuje okolja.
Več o himalajski soli si lahko preberete na našem blogu tukaj
Več o blagovni znamki Flow kosmetiikka si preberite tukaj

Do razprodaje velja, da ob nakupu dveh Flow kosmetiikka trdih mil himalajska sol prejmete rokavico za umivanje in tri testne vzorce Flow kosmetiikka mineralnih pudrov v odtenkih po lastni izbiri.

 
INCI: Sodium Cocoate *, Aqua,  Salt, Sodium Shea Butterate*, Titanium dioxide (CI77891), Mentha  Piperita Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Limonene**, Citrus Limon Peel Oil*, Citrus Paradisi M Peel Oil*, Vetiveria Zizanoides Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Linalool**, Citral**.
*Certificirane organske sestavine
** Naravno prisotne v eteričnem olju
Organsko trdo milo je ročno izdelano v družinski rokodelski obrti, kjer se uporabljajo samo certificirane organske in divje rasle sestavine neokrnjene arktične narave Laponske.
Trdo milo himalajske soli z limonsko travo in medom je v koncentrirani obliki, tako je resnično učinkovito in polno aktivnih sestavin. Že samo majhna količina uporabljenega izdelka na koži zadostuje za nego in učinek. Flow kosmetiikka filozofija, realizirana v njihovih izdelkih se glasi: "A little goes a long way." (malo je potrebno za velik učinek - op.prev.)

 

Nasvet: embalažo - kartonasto škatlico svetujemo da shranite, saj je praktična ter prikladana in vam bo koristila pri transportu mila, npr. na potovanje: suho naravno himalajsko milo položite v ovojnino in takega lahko postavite v toaletno torbico.
Flow trdo milo je namenjeno prhanju. Navlažite ga in pričnite z umivanjem. Milo se lepo peni.
Trdo milo za tuširanje ne puščajte v stoječi vodi. Svetujemo vam, da ga odlagate na podstavek, ki naj bo rebrast in se z vseh strani zrači (tudi sod spodaj). V kolikor nimate ustreznega podstavka, pa svetujemo, da skozi trdo milo zvrtate tanko luknjico, skozi katero napeljete vrv in ga izobesite nad kadjo ali v tušu, da se zrači in tako najprimerneje posuši.
Prav tako svetujemo, da trdo milo za prhanje po vsakokratni uporabi sperete, saj se tako lažje posuši, ker ostanki pene milo stalno vlažijo
 
Opozorilo: izogibajte se stiku z očmi, saj lahko povzroči iritacijo. V kolikor se to zgodi, spirajte oči z obilo vode.
Opozorilo: izdelka ne puščajte v stoječi vodi.
Opozorilo: izdelek je namenjen zunanji uporabi in ni primeren za uživanje.
.

Povezane novice

Ekološka kozmetika Flow kosmetiikka in Nordics ekološka bambusova zobna ščetka

Ekološka kozmetika zajema termina »naravna kozmetika« in »organska kozmetika«.

Naravna sestavina himalajska sol v Flow kosmetiikka na Kozmetix.si

Kristalna himalajska sol je drugačna v primerjavi s tradicionalnimi jodiziranimi jedilnimi solmi.

Flow kosmetiikka čisto organsko karitejevo maslo

Naravna čudežna krema.

Flow kosmetiikka osebje

Organska kozmetika iz neokrnjene finske narave.

Neto količina
100 g