081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Olivella kozmetika ni testirana na živalih
Olivella kozmetika ne vsebuje glutena
Olivella kozmetika na osnovi 100% Deviškega olivnega olja
Olivella embalaža je iz recikliranega materiala in ustvarjena za nadaljnjo reciklažo

Olivella dišeče oljčno trdo milo granatno jabolko

Trdo oljčno milo za obraz in telo, narejeno iz 100% Deviškega olivnega olja z naravno dišavo granatnega jabolka je namenjeno prhanju. Navdušeni boste nad dejstvom, da ne vsebuje nobenih kemikalij, konzervansov, nobenih maščob živalskega izvora ali drugih živalskih sestavin. Ob nakupu treh Olivella tedih mil prejmete darilo.
Šifra:
1076
Cena z DDV:
3,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Naravno oljčno trdo milo granatno jabolko za obraz in telo.

 

Naravno dišeče trdo milo za prhanje z vitamini in antioksidanti proti staranju kože

 

Trdo milo za tuširanje granatno jabolko je odličen antioksidant, posebej formuliran s patentirano tehnologijo za zagotavljanje vseh vitaminov in lastnosti proti staranju kože, ki ji nudi 100% Deviško olivno olje ter visoko vsebnostjo flavonoidov in polifenolov.
Naravno oljčno trdo milo nadomesti izgubljeno vlago in hranila, ki jih koža izgublja med umivanjem z mili slabe kakovosti. Ne pušča mastnih sledi na koži in je primerno za vse starostne skupine – nežno dovolj za nego delikatne otroške kože.
Oljčno trdo milo ima povsem naraven vonj po oljkah ter eteričnem olju in ker ni nikakršnih umetnih dodatkov, se milo ne peni v izobilju - dovolj za primerno in naravno umivanje kože. Vsebuje tudi naravni oljčni glicerin.

Do razprodaje velja, da ob nakupu treh trdih mil prejmete rokavico za umivanje in testerje Olivella izdelkov.

SODIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (WATER), GLYCERIN (FROM VIRGIN OLIVE OIL), PARFUM (FRAGNANCE)

Naravno trdo milo je brez SLS (Sodium Laureth Sulfat) / brez SLES (Sodium Laureth Ether Sulfat), brez parabena, brez živalskih maščob, brez drugih živalski sestavin, brez glutena, brez barvil in barvnih aditivov, brez sintetičnih dišav in parfumov,  samo z naravnim blagim aromatičnim izvlečkom granatnega jabolka in vonjem pravih oljk, dermatološko testirano, ni testirano na živalih, hipoalergeno, embalaža ne obremenjuje okolja.
Allure Magazine ga je decembra 2010 uvrstil na 1. mesto v kategoriji trdih mil za obraz in telo (Face and Body bar Soap from Allure Magazine).
Več o blagovni znamki Olivella si lahko preberete tukaj

Olivella ima certifikat Košer ortodoksnega združenja. Več o certifikatu tukaj.

Naravno trdo milo lahko uporabljate za vsakodnevno prho. Skupaj s trdim milom priporočamo tudi uporabo naravne morske spužve za še večje užitke ob prhanju.

Trdo milo za prhanje ne puščajte v stoječi vodi. Svetujemo vam, da ga odlagate na podstavek, ki naj bo rebrast in se z vseh strani zrači (tudi od spodaj). V kolikor nimate ustreznega podstavka, pa svetujemo, da skozi trdo milo zvrtate tanko luknjico, skozi katero napeljete vrv in ga izobesite nad kadjo ali v tušu, da se zrači in tako najprimerneje posuši.
Prav tako svetujemo, da trdo milo za tuširanje po vsakokratni uporabi sperete, saj se tako lažje posuši, ker ostanki pene milo stalno vlažijo.
Olivella kozmetika je za ženske kot tudi za moške. Na našem blogu si preberite kako Olivella kozmetiko - vključno z Olivella trdim milom, uporablja Christian Bendek tukaj
Nasvet: embalažo - kartonasto škatlico svetujemo da shranite, saj je priročna ter  prikladna in vam bo koristila pri transportu mila, npr. na potovanje: suho trdo milo za obraz položite v ovojnino in takega lahko postavite v toaletno torbico.

Povezane novice

Olivella svetuje nego kože

Moški, poskrbite za svojo kožo.

Olivella svetuje rožnato-rdeč smoothie

Olivella priporoča rožnato-rdeč smoothie.

Olivella recept maske za obraz

Olivno olje je že od nekdaj znano kot zdravilo.

Smoothie za sijočo in zdravo kožo

Zadnji 9. recept smoothija za zdravo in sijočo kožo.

Olivella in Christian Bendek pod prho

Christian Bendek pod prho z Olivello. Olivella je za moške!

Morska spužva Honeycomb

Morska spužva iz čistih morskih globin.

Neto količina
150 g