081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Olivella dišeče oljčno trdo milo Original
Olivella kozmetika ni testirana na živalih
Olivella kozmetika ne vsebuje glutena
Olivella kozmetika na osnovi 100% Deviškega olivnega olja
Olivella embalaža je iz recikliranega materiala in ustvarjena za nadaljnjo reciklažo

Olivella dišeče oljčno trdo milo Original

Naravno oljčno trdo milo je narejeno iz 100% Deviškega olivnega olja in je namenjeno prhanju ter umivnju obraza. Kvalitetno zasnovano naravno trdo milo za obraz in telo bazira na ohranjanju blagodejnosti Deviškega olivnega olja, polnega naravnih vitaminov in lastnosti, ki zavirajo staranje. Ob nakupu treh Olivella trdih mil prejmete darilo.
Šifra:
1079
Cena z DDV:
3,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Naravno oljčno trdo milo za obraz in telo 100g

 

Dišeče naravno trdo milo za prhanje z vitamini in antioksidanti proti staranju kože

 

Trdo milo za obraz in telo je ne pušča mastnih sledi in je primerno za vse tipe kož in vsa starostna obdobja – nežno celo za otroško kožo. Nadomesti izgubljeno vlago in hranila, ki jih koža izgublja pri umivanju z mili slabe kakovosti. Je odličen antioksidant, posebej formuliran s patentirano tehnologijo za zagotavljanje vseh vitaminov in lastnosti proti staranju kože.
Trdo milo za tuširanje je izdelano iz naravnih oljčnih delčkov, je negovalno in hranilno. Koža bo vidno bolj čista, brez mastnih sledi. Oljčno trdo milo ima povsem naraven vonj po oljkah ter eteričnih oljih in ker ni nikakršnih umetnih dodatkov, se milo ne peni v izobilju - dovolj za primerno in naravno umivanje kože. Vsebuje tudi naravni oljčni glicerin.
Allure Magazine ga je decembra 2010 uvrstil na 1. mesto v kategoriji trdih mil za obraz in telo (Face and Body bar Soap from Allure Magazine).
Več o blagovni znamki Olivella si lahko preberete tukaj

Olivella ima certifikat Košer ortodoksnega združenja. Več o certifikatu tukaj.

Do razprodaje velja, da ob nakupu treh trdih mil prejmete rokavico za umivanje in testerje Olivella izdelkov.

SODIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (WATER), GLYCERIN (FROM VIRGIN OLIVE OIL), PARFUM (FRAGRANCE)

Olivella kozmetika je za ženske kot tudi za moške. Na našem blogu si preberite kako Olivella kozmetiko - vključno z Olivella trdim milom, uporablja Christian Bendek tukaj
 
Naravno oljčno trdo milo je brez SLS (Sodium Laureth Sulfat) / brez SLES (Sodium Laureth Ether Sulfat), brez parabena, brez živalskih maščob, brez drugih živalski sestavin, brez glutena, brez barvil in barvnih aditivov, brez sintetičnih dišav in parfumov,  samo z naravnim blagim aromatičnim izvlečkom in vonjem pravih oljk, dermatološko testirano, ni testirano na živalih, hipoalergeno, embalaža ne obremenjuje okolja.

 

Nasvet: embalažo - kartonasto škatlico svetujemo da shranite, saj je praktična ter prikladana in vam bo koristila pri transportu mila, npr. na potovanje: suho trdo milo položite v ovojnino in takega lahko postavite v toaletno torbico.

Naravno trdo milo lahko uporabljate za vsakodnevno prho. Skupaj s trdim milom priporočamo tudi uporabo naravne morske spužve za še večje užitke ob prhanju.
 
Trdo milo za prhanje ne puščajte v stoječi vodi. Svetujemo vam, da ga odlagate na podstavek, ki naj bo rebrast in se z vseh strani zrači (tudi od spodaj). V kolikor nimate ustreznega podstavka, pa svetujemo, da skozi trdo milo zvrtate tanko luknjico, skozi katero napeljete vrv in ga izobesite nad kadjo ali v tušu, da se zrači in tako najprimerneje posuši.
Prav tako svetujemo, da trdo milo po vsakokratni uporabi sperete, saj se tako lažje posuši, ker ostanki pene milo stalno vlažijo.

 

Opozorilo: izogibajte se stiku z očmi, saj lahko povzroči iritacijo. V kolikor se to zgodi, spirajte oči z obilo vode.
Opozorilo: izdelka ne puščajte v stoječi vodi.
Opozorilo: izdelek je namenjen zunanji uporabi in ni primeren za uživanje.

Povezane novice

Olivella svetuje nego kože

Moški, poskrbite za svojo kožo.

Olivella priporča vijolični smoothie

Vijolični smoothie za zdravo in sijočo kožo.

Olivella svetuje zelen jabolčni smoothie

Smoothie št. 3 za zdravo in sijočo kožo.

Olivella smoothie št. 8

Stičišče limone, chia semen in borovnic.

Olivella in Christian Bendek pod prho

Christian Bendek pod prho z Olivello. Olivella je za moške!

Morska spužva Honeycomb

Morska spužva iz čistih morskih globin.

Neto količina
100 g