081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Olivella kozmetika ni testirana na živalih
Olivella kozmetika ne vsebuje glutena
Olivella kozmetika na osnovi 100% Deviškega olivnega olja
Olivella embalaža je iz recikliranega materiala in ustvarjena za nadaljnjo reciklažo

Olivella dišeče oljčno trdo milo verbena

Trdo milo za obraz in telo je namenjeno moškim, saj je idealna odločitev za zdravo nego kože. Moški obožujejo maskulin vonj verbene. Naravno trdo milo za prhanje ne vsebuje maščob, kemikalij, barvil ali barvnih aditivov. Ob nakupu treh Olivella trdih mil prejmete darilo.
Šifra:
1078
Cena z DDV:
3,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Naravno trdo oljčno milo za obraz in telo s pridihom verbene.

 

Naravno dišeče trdo milo za prhanje z antioksidanti in vitamini proti staranju kože

 

Naravno trdo milo za obraz in telo ne pušča mastnih sledi in je primerno za vse tipe kože in vsa starostna obdobja – nežno celo za otroško kožo. Je odličen antioksidant, posebej formuliran s patentirano tehnologijo za zagotavljanje vseh vitaminov in lastnosti proti staranju kože.
Trdo milo za tuširanje je negovalno in hranilno, kar boste občutili ob uporabi. Koža bo gladko čista, brez mastnih sledi. Oljčno trdo milo ima povsem naraven vonj po oljkah ter eteričnih oljih in ker ni nikakršnih umetnih dodatkov, se milo ne peni v izobilju - dovolj za primerno in naravno umivanje kože. Vsebuje tudi naravni oljčni glicerin.
Naravno oljčno trdo milo je brez SLS (Sodium Laureth Sulfat) / brez SLES (Sodium Laureth Ether Sulfat) ,brez parabena, brez živalskih maščob, brez drugih živalski sestavin, brez glutena, brez barvil in barvnih aditivov, brez sintetičnih dišav in parfumov, samo z naravnim blagim aromatičnim izvlečkom verbene in vonjem pravih oljk, dermatološko testirano, ni testirano na živalih, hipoalergeno, embalaža ne obremenjuje okolja.

Do razprodaje velja, da ob nakupu treh trdih mil prejmete rokavico za umivanje in testerje Olivella izdelkov.

SODIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (WATER), GLYCERIN (FROM VIRGIN OLIVE OIL), PARFUM (FRAGRANCE)

Allure Magazine ga je decembra 2010 uvrstil na 1. mesto v kategoriji trdih mil za obraz in telo (Face and Body bar Soap from Allure Magazine).
Več o blagovni znamki Olivella si lahko preberete tukaj

Olivella ima certifikat Košer ortodoksnega združenja. Več o certifikatu tukaj.

Naravno trdo milo lahko uporabljate za vsakodnevno prho. Skupaj s trdim milom priporočamo tudi uporabo naravne morske spužve za še večje užitke ob prhanju.
Trdo milo za tuširanje ne puščajte v stoječi vodi. Svetujemo vam, da ga odlagate na podstavek, ki naj bo rebrast in se z vseh strani zrači (tudi od spodaj). V kolikor nimate ustreznega podstavka, pa svetujemo, da skozi trdo milo zvrtate tanko luknjico, skozi katero napeljete vrv in ga izobesite nad kadjo ali v tušu, da se zrači in tako najprimerneje posuši.
Prav tako svetujemo, da trdo milo za prhanje po vsakokratni uporabi sperete, saj se tako lažje posuši, ker ostanki pene milo stalno vlažijo.
Olivella kozmetika je za ženske kot tudi za moške. Na našem blogu si preberite kako Olivella kozmetiko - vključno z Olivella trdim milom, uporablja Christian Bendek tukaj

Nasvet: embalažo - kartonasto škatlico svetujemo da shranite, saj je priročna ter  prikladna in vam bo koristila pri transportu mila, npr. na potovanje: suho trdo milo za obraz položite v ovojnino in takega lahko postavite v toaletno torbico.

Opozorilo: izogibajte se stiku z očmi, saj lahko povzroči iritacijo. V kolikor se to zgodi, spirajte oči z obilo vode.
Opozorilo: izdelka ne puščajte v stoječi vodi.
Opozorilo: izdelek je namenjen zunanji uporabi in ni primeren za uživanje.

Povezane novice

Olivella in Christian Bendek pod prho

Christian Bendek pod prho z Olivello. Olivella je za moške!

Olivella svetuje smoothie št. 5

Olivella: ko se srečajo ohrovt, papaja in sončnica.

Olivella svetuje nego kože

Moški, poskrbite za svojo kožo.

Mandlji kot super živilo za kožo

Super hrana za vašo kožo.

Morska spužva Honeycomb

Morska spužva iz čistih morskih globin.

Neto količina
150 g