081 614 111

 

Slogan-kozmetix.si

Sorodni izdelki

Naravna in organska kozmetika

 
Kombinacija trdo milo za lase in telo Glina Rhassoul Flow kozmetika

Trdo milo za lase in telo glina Rhassoul

Trdo milo za lase in telo glina Rhassoul je posebej zasnovano za občutljivo in problematično kožo, kot je atopični ekcem, psoriaza, srbečica ali če imate prhljaj. Odlična kombinacija za popolno nego - vse v enem.
Šifra:
10211
Cena z DDV:
10,80 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Flow kosmetiikka trdo milo za lase in telo.

 

Zaradi nežne fomule ga lahko uporabljate tudi za umivanje obraza.

 

Trdo milo za lase in telo glina je neodišavljeno, zato je prikladno za vse tiste, ki imajo alergije ali pa enostavno ne marajo aromatičnih ali odišavljenih kozmetičnih izdelkov. To nežno milo za lase in telo je odlično tudi za otroke in za ljudi z občutljivo kožo in atopično kožo.

Vegansko. Ni testirano na živalih.

Inci: Sodium Cocoate*, Butyrospermum parkii butter*, Aqua, Ricinus communis seed oil*, Moroccan lava clay, Salt*, Rosmarinus officinalis leaf extract*.

* Divje rasle ali certificirane ekološke sestavine.

Glina Rhassoul je poznana po svojem čistilnem učinku in reševanju različnih težav s kožo. Bogata je z minerali. Trdo milo za lase in telo Rhassoul glina je obogateno s himalajsko soljo. Kombinacija vseh teh sestavin je odlična za lajšanje različnih težav s kožo in lasiščem. Vsebuje neokrnjena rastlinska olja, je brez sulfatov in detergentov in tako ne škodi nam in ne obremenjuje okolja Je ekološko in okolju prijazno, saj za sabo ne pušča nikakršne embalaže.

Nežno vtirajte milo na mokre lase in na kožo. Pri tem uporabljajte toplo vodo, saj se bo milo bolje nanašalo in ustvarilo boljši čistilni učinek. Pri šamponiranju las ne pozabite na konice. Ustvarite peno od lasišča do konice las. V kolikor milo ne bi ustvarilo dovolj pene, lase malenkostno sperite in ponovno pričnite z miljenjem. Med enim in drugim šamponiranjem ni potrebno spiranja v celoti - le namočite, da se odvečna pena splakne in nadaljujte z miljenjem. Ob začetku uporabe ekološkega trdega mila za lase in telo, se bodo morda zdeli lasje nekoliko bolj oljnati, ali pa bo nekoliko lepljiv občutek, dokler bodo lasje mokri. To prehodno obdobje, ki ponavadi traja od 1 do 10 pranj, lahko odlično omilite s Flow balzamom za spiranje las brinje ali jesenska vresa. Seveda sta oba priporočljiva tudi ob nadaljnji uporabi, saj sta kot izdelka izjemna za zagotavljanje lepih in zdravih las.

Neto količina
100 g